Само в 7DniBansko.bg

bTV: Вижте кой до момента е заявил участие за търга за емблемата на ЦСКА!

7 Dni Bansko23.03.2017143

До търга за активите на ПФК ЦСКА остава само седмица. Голямата новина е кой ще вземе емблемата на ЦСКА и така ще сложи тока на споровете на тема автентичност. Кой до момента е заявил участие?

Никой! Все още не се е появил нито един кандидат. Наддаването ще се проведе на стадион „Българска армия”.

Активите на ПФК ЦСКА се продават в комплект с първоначална цена от над 1,6 млн. лв. Най-стойностна е емблемата. Търговските марки са оценени на повече от половината от общата сума. В търга са включени и атрактивни имоти край морето, на които обаче не може да строи, предава Би Ти Ви.

Останалите вещи са предимно с колекционерска стойност и с единична цена под 100 000 лв. – превозни средства, екипи, сувенири.

Четири месеца преди да фалира, ПФК ЦСКА спечели Купата на България. Всички трофеи на отбора са в музея на стадион „Българска армия”, но са собственост на спортното министерство и не се продават. Вещите, предлагани на търга, се съхраняват на стадиона, а най-много са старите превозни средства, които обаче имат само сантиментална стойност.

За да бъдат допуснати до наддаването, кандидатите трябва да внесат предварително 10 процента от обявената сума. До момента не го е направил никой.

3 коментара

 • Люпко Легендата!!!!!

  24.03.2017 at 10:58

  Ест че никой няма да кандидатства. щом вече цял сезон се играе нередовно с тая емблема и никой не понася санкции за това значи на никой не му пречи да ползва емблемата без да плаща и години наред!!!! Тва е нашта държава беззаконие и простотия. Ощетиха с 65 млн кой ли не а иначе реват че Левски дължал 12 млн за стадион който се вижда и ползва и никой не е откраднал и стотинка от това, стадиона не е нито за Батков нито за Тонев нито за Гонзо а за Левски който е част от България. Докато дълговете натрупани от цецекато отдиоха в джоба на Томов, Стойчо Муренов синчето и жена му и в джоба на разни плажни футболисти с които цецекато имаше неправомерна конкурентноспособност и печелеше точки в мачовете.

  Reply

  • Стас

   24.03.2017 at 12:46

   Или си тъп, или си безкрайно тъп!

   Reply

   • Джеки

    25.03.2017 at 0:00

    ..а и неграмотен…

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *