Само в 7DniBansko.bg

В Поморие също се надигнаха: Има политически проект “Зелена мафия”, преди тях кой ни пазеше природата!?

7 Dni Bansko05.01.20183800
12

Протестиращите против зелената мафия в Поморие, процентно спрямо населението на Поморие и София бяха 3,5 пъти повече, отколкото на митинга на политическия ОФ (отечествен фронт – стара комунистическа структура) организиран в София от ПП ,,Да България”, ПП ,,Зелените”, ПП ,,ДЕОС”, ПП ,,ДСБ’’ и семейства на псевдоеколози, похвалиха се организаторите на митинга край морето.

Събралото се голямо множество от свободни хора в Поморие, поиска да се сложи край на задкулисието на зелената мафия, подкрепиха развитието на зимния туризъм в Банско, поискаха развитие на туризма по Черноморието и свободна предприемаческа инициатива в цяла България.

Поискаха да се спре прогонването на собствениците на имоти от собствените им имоти, защото именно те и дедите им са тези, които наистина обичат природата и са я опазили до сега. За това България днес е известна по цял свят с прекрасната си природа!

Тези хората, които до момента на появата на политическия проект “Зелена мафия” са опазили природата, категорично заявиха, че природа и човек са едно и също и не желаят крадливи лъжееколози да се хранят за сметка на обикновения човек и неговата природа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *