Само в 7DniBansko.bg

Нова телевизионна бомба! Вяра Анкова не се бави много в Нова, ето коя красавица ще води заедно с Виктор Николаев сутрешния блок

7 Dni Bansko05.01.201862010
нова телевизия

Аделина Радева започва работа в Нова телевизия, потвърдиха от там. “Да, тя ще стане част от екипа на Нова телевизия, но с какво точно ще се занимава, ще съобщим в понеделник”, обясниха от медията. През това време самата Аделина се подготвяше за излизане в ефир в БНТ.

Според някои тя ще бъде новият екранен партньор на водещия на сутрешния блок “Здравей, България” Виктор Николаев. Двамата вече са работили заедно – в сутрешния блок на БНТ “Денят започва” между 2008 и 2010 г.

Аделина е дългогодишен водещ на новинарските емисии “По света и у нас” на обществената телевизия. От 2016 г. тя и Поли Златарева се редуват като водещи на публицистичното предаване “Още от деня”.
Аделина всъщност не за първи път ще постъпи на работа в Нова тв – тя става кореспондент на медията от Гърция в края на 90-те г. и е такъв до 2005 г.

След това започва да се занимава с бизнес, а 4 г. по-късно се връща към детската си мечта – журналистиката. Тя изобщо не се поколебава дали да приеме предложението на тогавашния генерален директор на БНТ Вяра Анкова да води новините в сутрешния блок.

Самата Вяра Анкова вече също е в Нова тв. От 9 октомври 2017 г. тя заема поста генерален директор на дирекция “Информация”. Новинарските емисии там ръководи друг кадър на БНТ – Даниел Чипев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *