Само в 7DniBansko.bg

Депутат на Волен срина “Зелените”: Едни умни и красиви се разхождат по паветата и не дават на друг, освен София, да надигне глава

7 Dni Bansko04.01.201815700
Протест против Банско (11)

Депутатът от Обединените Патриоти Искрен Веселинов заяви, че твърдението за разнобой в коалицията заради втория лифт в Банско, е немислим: “Ние не сме за един конкретен лифт, а за икономическо развитие. А доходите не идват по един магичен начин… Но недомислени решения във времето, които сега се раздухват от т.нар. зелени и които направиха натурите, сега създават проблеми”.

“Този спор за лифта в Банско е толкова парадоксален, че се чудя как има хора, които искат да говорят. Нито зелените, нито пембените са над законите! Всяко едно инвестиционно намерение се разглежда по определена процедура”, заяви още депутатът от ВМРО и допълни, че “притесненията на зелените са химерични”.

“Хората се умориха да чакат, инвеститорите се умориха да чакат. Ние трябва да създадем правила, които стимулират икономическото развитие. Нека зелените да жертват нещо от себе си, не от икономическото развитие на района. Много е лесно София да е богата, ти да се разхождащ умен и красив по паветата и да не даваш на другите региони да надигнат глава”, заяви Веселинов.