Само в 7DniBansko.bg

Скандал, та дрънка! Андреа посочи кой да вкарат в затвора! Макар, че май е по-лесно Кобрата да го набие

7 Dni Bansko04.01.2018106280
кубрат и андреа

Андреа и откровенията й, свързани с музикална компания „Пайнер“, отприщиха още по-сериозни признания от нейна страна. Дори водещи на предавания се притесняват дали е сигурна, че иска думите й да бъдат излъчени, тъй като се притесняват какъв ще бъде ответния удар и какви щети ще й нанесе, узна HotArena.

Темата за „Пайнер“ от една страна е много важна за всички хора, които се занимават с музика в България. Остави мен на страна. Много ми е криво, че  хората живеят в един постоянен страх. Не мога да повярвам, че хората имат това шубе – да излязат и да говорят за ситуацията, която се случва в момента. Между другото това, което ти разказвам в момента, никой не го е говорил. Хората имат този страх да говорят за неща, които са много важни – за нас хората в Поп-Фолка и специално за „Пайнер”.

Давам пример: Влизаш в един магазин и цените са завишени с над 40% и ти искаш да си купиш нещо от този магазин, обаче тази цена е нерентабилна за теб, като потребител, не само за теб, а за абсолютно всички. И изведнъж ти се предлага един договор, в който ти вече можеш да си купиш всички продукти с 40% надолу и ти се съгласяваш, защото нямаш избор. Всъщност тази цена, която е с 40% надолу, е реалната цена. Кой печели само в тази ситуация? Това е изнудване на управителите на заведенията. Аз съм говорила с много управители, които са били притискани да подписват договори и да работят само с тази фирма и са изнудвани под такъв вид форма на едни цени. И какаво се случва? Те се опитват да платят тези цени, тези цени не отговарят на нивото, на което ние българите живеем, защото, дай да си кажем – ние българите не сме на европейското ниво, а цените са на европейско ниво.

На всичко отгоре до изпълнителите не се стигат тези цени, напротив – и те са в тази позиция. Изпълнителите са в същата позиция, в която са и заведенията. И кой е единствения, който печели?! Един манипулатор, който манипулира всички. Не искам да нападам никой, но трябва да се говори за тези неща. Ако все още искаме да имаме музика, манипулатори като този човек, който управлява фирма “Пайнер”, не може да бъдат допускани повече да живеят тук и да продължават да правят това.

Ако това е Румъния, защото аз работя с едни от най-големите продуценти в Румъния, този човек може би щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв вид рекетиране, а и се рекетира и от вътре и от вън“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *