Само в 7DniBansko.bg

И от “Герена” запукаха Тома Белев! Фен на Левски направи на нищо софиянци и им отвори очите къде наистина се строи по пистите

7 Dni Bansko30.12.201730470
антони джамбазов

Един от най-актуалните фенове на Левски – Антони Джамбазов, призова софиянци, които протестират редом до “октопода” Тома Белев, да му зададат и доста нелицеприятни въпроси. Защото иначе остават в ролята на глупаци, които подкрепят нещо далеч, а не виждат случващото се под носа им.

Ето и мнението на Джамбазов:

Гледам, Тома Белев пак е успял да организира протест, впрягайки чисти хора в една мръсна битка между олигархични фракции. Че и под мотото “Спасете Пирин”.

Явно Банско = Пирин. И явно го спасяват хора, които са зле по география или не са стъпвали в Пирин. Поне може да хвърлят едно око на някоя карта и там лесно се вижда, че Банско и околията му заемат нищожна площ от тази прекрасна планина, май е под 1%.

Втори лифт там няма да убие Пирин по никакъв начин, точно както една бълха не може да убие куче. За сметка на това, мръсния въздух в София трови и разболява близо 2 000 000 души или горе долу 1/3 от населението на страната. По този казус Тома Белев и неговата кохорта са съмнително кротки. Не се затварят кръстовища, не се плаче ежедневно по всички медии.

АКО СИ ГОТОВ ДА СЕ ИЗПРАВИШ СРЕЩУ ЗЕЛЕНИЯ РЕКЕТ – ПОТВЪРДИ ТУК! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!

Както впрочем и дума не се казва за строежите на лифтове и писти в Пампорово, които текат с пълна, въпреки по-ниската надморска височина. И няма “Спасете Родопи”. Ама там е друг олигарх, не е Цеко и явно той е по-удобен на Тома Белев, пък и Родопите не са Национален парк, кучета ги яли.

Най-странно ми е как софиянци са впрегнати в каузата на Банско, а не правят нищо за собствения си град, собственото си здраве и собствените си деца. Може би чакат банскалии да го направят вместо тях? И няма да е лошо, когато следващия път излезат под знамената на Тома Белев, да му зададат тези въпроси, хващайки го за мазната гуша.