Само в 7DniBansko.bg

Емилия се преборила с нещо ужасно, преди участията в Банско! Камелия направо пък припадала

7 Dni Bansko30.12.201714830
26

Паник атаки удариха звездите на чалгата, показа проверка на Телеграф.

Последната жертва на диагнозата стана певицата Дебора. След като напусна ВИП Брадър, тя влезе в психиатрична клиника, където бе под лекарско наблюдение. Оказа се, че бившата брадърка не е преборила паник атаките, които я връхлетяха преди няколко години. „Вчера ме изписаха от болницата за моя голяма радост! Вече съм по-добре! И е време за излитане“, похвали се изпълнителката в социалните мрежи. Най-вероятно тя ще се лекува в чужбина. Дебора има проблеми и с алкохола и сподели, че пие, за да бори паник атаките.

Певицата Емилия разкри, че страда и е преживяла изключително тежко диагнозата. Тя е изпадала в паника по време на участия. С проблема се е справила с помощта на свои близки, които били неотлъчно до нея и са следили състоянието й. Неслучайно дори при последния й гастрол в Банско, профилактично пак е имало такъв човек.

Болестта не подминава и колежката й Камелия. При нея паник атаките били толкова силни, че стигала до припадъци. След като се свързала със специалист Камелия бързо преодоляла лошата болест, а към днешна дата е в перфектно здраве и форма. Феновете й са категорични, че бързото възстановяване се дължи на силната воля и борбения характер, с който се слави изпълнителката.