Само в 7DniBansko.bg

Датата е 28.12, разкриха Патриотите! Тогава кабинетът ще гледа казуса “Банско” и, ако няма приемливо решение…

7 Dni Bansko21.12.201719290
лифт

Депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов разкри дали коалицията на патриотите и коалиционното им управление с ГЕРБ ще оцелее след атаките на Валери Симеонов.

“За първи път във властта имаме балансьор, който залага на политики, а не на градене на олигархични структури – това са Обединени патриоти. Засегнат съм, че по темата за лифта споменавате само Валери Симеонов, тъй като и Красимир Каракачанов от 10 години работи по темата. Предишният кмет на Банско Краваров беше от ВМРО и именно по негово време се изгради ски курорта като световен”, заяви Веселинов.

Той се надява, че няма темата да доведе до разпад на коалицията, тъй като всички имат интерес от развитието на регионите.

“Няма как интересите на шепа псевдоеколози да са над тези на държавата и народа и развитието на регионите. Не смятам, че такова решение ще бъде взето от правителството. Ясно е, че на 28 декември темата ще се дискутира и вярвам, че решението ще е позитивно и балансирано и ще се намери адекватно решение по случая”, заяви още депутатът.

Той разкри преди ПИК TV, че има информация, че казусът ще се разгледа от Министерски съвет на 28 декември и вярва, че решението ще е балансирано, така че няма да се стигне до разпад на коалицията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *