Само в 7DniBansko.bg

Банско е семеен курорт №1 в Европа! Само вижте какво пресметнаха от английския “Телеграф”

7 Dni Bansko19.12.20179340
Банско откриване сезон 2018 (4)
Банско е най-евтиният семеен ски курорт в Европа. Това съобщи британското издание „Телеграф“, позовавайки се на доклад, изготвен от Post Oce Travel, в партньорство с един от водещите туроператори на Великобритания „Crystal Ski Holiday”.Източна Европа е популярен избор за скиори и сноубордисти, а Банско често заема първите места в различни класации на зимни курорти. Така че и този път изборът му за челното място беше ясен, посочва „Телеграф“.

Годишният доклад на Post Oce Travel използва стандартизиран метод за сравнение на цените в 16 европейски дестинации. Ценовият индекс се изчислява на база 6-дневна карта за 4-членно семейство (двама възрастни с две деца).

За максимална точност са включени и цените за наем на екипировка, за ски училище, както и цените на храната и напитките – обяд за 4 човека, голямо кафе, малка кола, малка бира и 500 мл вино.

Второто и третото място в класацията на Post Oce Travel за най-евтин ски курорт в Европа се заемат от словенския Кранска гора и италианския Бардонекия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *