Само в 7DniBansko.bg

Г-н Борисов, купете си панда от Фейсбук!

7 Dni Bansko19.12.201710740
Тома Белев

Министерството на околната среда и водите приема до 22-и декември мнения по предложената промяна на действащия план за управление на Национален парк Пирин. Върви уж някакво всенародно обсъждане, както го нарече премиерът Борисов.

Нищо подобно! Подготвя се пореден подменен вот, базиран на това кой какви пари има. И тъй като Зеления октопод има много повече пари от отрудените хора на Банско, Разлог, Баня и Добринище, ще си напазарува и вота. Както си пазарува от години благоволението на институциите. Затова е най-добре това обсъждане да бъде спряно сега и веднага!

Във Фейсбук ти предлагат да си купиш плюшена панда, а като цъкнеш на нея ти се отваря бланка, която да изпратиш в министерството срещу Плана за Пирин!? Само копираш и пращаш. И това върви с платена с много пари реклама в социалната мрежа. Извинявайте, но между пандата и Пирин има общо, колкото мантрата на “зелените”, че като започне строежа на втората кабинка, първо ще се отсече Байкушевата мура. И що за обсъждане е това, което се прави с…готови бланки?

Има и още. Платени с швейцарски парици фалшиви профили тролят наляво и надясно, навлизайки в личното пространство на стотици хиляди души. Молят ги да пратят “тази бланка на тези два мейла”, защото така подкрепяме опазването на…чистия въздух в Пирин!?

Спуснато е “окръжно” и до членовете на партиите, които общо в Пиринско събраха 0,9 процента от гласовете, да пращат мейли, за да си отмъстят за парламентарния погром.

Г-н Борисов, това не е общонационално обсъждане на проблема “Пирин”. Това е партизанска война срещу Пирин, която се води с интернет-позиви и атакуване на мандри, пардон, лични профили.

Ако не вярвате, опитайте да си купите панда от Фейсбук…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *