Само в 7DniBansko.bg

Ето за какво “зелените” харчат милиони държавни левове: Правят фалшиви профили и мамят! Това е за прокурор!

7 Dni Bansko17.12.201716761
Банско откриване сезон 2018 (56)

Над 500 коментара са пратени от фалшиви профили към сайта на Министерството на околната среда и водите. Там бе публикувано предложението за промяна в плана за управление на природен парк “Пирин”.

“Всичко е ясно. Повечето от тях са само копи и пейст от едно място. Други са от специално направени мейли. Заради това и ние стартираме своя петиция. За да видят хората, че не искаме нищо незаконно. И просто искаме да се развиваме”, заяви кметът на Банско Георги Икономов.

“Заради това и ние подкрепяме петицията, която бе стартирана от коалицията “За да останат хора в България”. В нашия сайт вече има специален бутон, през който хората могат да се включат. Но сме взели мерки и срещу троловете в интернет”, заяви маркетинтовият директор на концесионера на скизоната Иван Обрейков. “Няма да излезем и сантиметър извън концесията. Няма смисъл да повтаряме все едно и също”, допълни той.

Според кмета на 28 декември може да има и добри новини за Банско. “Имаме решение на най-високо ниво в коалицията и това го чухте и от премиера Бойко Борисов. Сега според мен спорът е технически. Кое трябва да е първо – дали промяната в концесионния договор или пък промяната в плана за управление”, допълни Георги Икономов.

“Вече ми е трудно да обяснявам на хората защо се бавят нещата. Да, няма да спрем с протестите. В крайна сметка и ние можем да стигнем до жълтите павета. Канили сме на всички обществени обсъждания техни представители, но явно не смятат да ни уважат. И само атакуват от София”, допълни Георги Икономов. “Жалко ми е, че хора от чужбина като Марк Жирардели, Гедина, Томба и много други ни признават, а само в България ни плюят”, каза още Икономов.

Публикувано във факти.бг:Който желае да подкрепи петицията, може да изпрати приложеното писмо на следните имейли:

m.kalugerov@moew.government.bg

edno_gishe@moew.government.bg

До: Министерство на околната среда и водите

Становище

Подкрепям предложената от МОСВ промяна на действащия план за управление на Национален парк Пирин, чрез която ще се даде възможност да започнат процедурите по изгражаднето на така необходимата втора кабина в ски зона Банско.

Подкрепил:

Име……………………….

Дата:………………………

България

коментар

  • Красимир Славов

    17.12.2017 at 20:55

    Подкрепям жителите на Банско за строежа на 2 лифт.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *