Само в 7DniBansko.bg

Дами, внимателно, от тези снимки ще получите сърцебиене! Наум Шопов си качи голи снимки преди Банско, за да покаже…(Фото)

7 Dni Bansko17.12.201732160
наум

Актьорът Наум Шопов – младши се похвали в социалните мрежи с огромния прогрес, който е постигнал във фитнеса само за 5 години. Звездата от „Откраднат живот“ публикува в профила си в инстаграм „преди и след“, на която се вижда неговата трансформация.

„Преди 5 години влязох за пръв път в залата с идеята, че искам да променя начина, по който изглеждам. Нямах абсолютно никаква идея как се изпълняват упражненията и как се използват машините, но бях силно мотивиран от идеята. Постепенно се научих как да тренирам, кога да почивам и как да се храня.
Дължа да подчертая, моята промяна е абсолютно натурална. Не го казвам, за да оправдавам, а за да ви покажа, че е възможно да промените изцяло физиката си, без да прибягвате към каквито и да е било субстанции. Щом аз мога, значи може всеки. Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна!”

Припомняме, че Шопов-младши е един от най-големите фенове на Банско и използва всяка зимна ваканция, за да изкара поне седмица в курорт №1 на Балканите.