Само в 7DniBansko.bg

Шефът на ЕНП с ужасяваща прогноза за Европа на митинга на ГЕРБ в Пиринско (Снимки)

7 Dni Bansko21.03.2017150

Започна предизборната среща на ГЕРБ със симпатизантите в Благоевград. “Да не върнем БСП на власт! Защото това ще е пагубно както за България, така и за региона”, заяви от трибуната зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Там са и №3 в листата на ГЕРБ за Пиринско – заместник-кметът на Банско Александър Мацурев и естествено градоначалникът Икономов.

Залата посрещна на крака лидера на партията Бойко Борисов и Манфред Вебер, председател на ЕНП. Последният направи ужасяващата равносметка, че след 40-ина години населението на Европа ще е само 4 процента от световното!

“Изборите в неделя са важни не само за България. Те са от изключителна важност за Европа. Ето защо искам да апелирам – идете до урните в неделя и гласувайте за ГЕРБ – така че Бойко Борисов и неговият екип да могат да управляват България”, заяви Вебер.

“Когато говорим за Бойко Борисов, за Цветан Цветанов, ще кажем – това са политици, които изпълняват своите обещания. Преди 4 години бях отново тук. Тогава открихме един спортен център в Благоевград. Днес, скъпи приятели, идвайки отново тук, трябва да кажа, че пътуването беше много по-бързо и комфортно, благодарение на инфраструктурата, изградена от правителството на господин Борисов. Ето това имам предвид, когато казвам, че господин Борисов и екипът му държат на обещанията си и ги изпълняват”, подчерта Вебер. Той противопостави политиката на БСП и заяви, че те не изпълняват своите обещания, а изпълняват “лъжливи обещания”.

“Ако искате, гласувайте за хора, които допускат толкова важни грешки на европейско ниво!”, добави гостът и заяви в заключение: “Искам да погледнем в по-дългосрочен план. Прогнозите сочат, че през 2060 г., едва 4% от световното население ще бъде населението на Европа. Само 4% европейци. В този смисъл дори големите европейски държави като Германия ще бъдат много малки в глобален план. Ето защо е изключително важно ние като европейци да останем заедно, да работим заедно, имайки предвид тази перспектива в глобален план. Скъпи приятели, нека направим така, че вашите лидери – господин Борисов, господин Цветанов – тези, които поставят въпросите на масата на ЕС, да продължат да правят това!”.

Кметът на Благоевград изрази на свой ред благодарността си за подкрепата от правителството на Бойко Борисов. “Оценката е вотът. Ако оценката е позитивна, дайте гласа си с бюлетина 11, за да довършим започнатото”, заяви Атанас Камбитов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *