Само в 7DniBansko.bg

Бившата жена на Плевнелиев напълня от мъка! Президентът и Деси Банова избраха Банско за Нова година, иде годежът на годината

7 Dni Bansko13.12.201768060
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 дни след като Плевнелиев и водещата на прогнозата ма времето Деси Банова признаха за любовта си, екссъпругата на президента Юлияна се включи в конференция за модерни компютърни технологии и създаване на сайтове.

Събитието се провежда традиционно в София, организира се от доброволци, а на него се канят лектори от цял свят. Когато Юлияна пристига на конференцията, малцина я разпознават. Бившата първа дама е облечена небрежно – с дънки, червена тениска с къс ръкав и бели маратонки. Видимо е напълняла. Вярна на стила си, отново е без прическа и грим.

Близки на Юлияна твърдят, че тя не страдала от раздялата, която реално се случила още преди година. Пред приятелки споделяла, че има вина за изчерпването на брака си, тъй като нито веднъж не подкрепила мъжа си като президент, напомня „Галерия“.

Аз съм виновна, че Росен хареса друга жена“, признала пред най-доверените си хора с известна доза тъга и самокритичност Юлияна.

Самите Банова и Плевнелиев пък ще посрещнат новогодишните празници в луксозен комплекс в Банско. Не е изключено там синоптичката да получи и годежен пръстен с диамант, предполага вестникът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *