Само в 7DniBansko.bg

Да му мислят в София! Хиляди с мъжки сърца и български имена излизат на 13-ти и блокират пътя за Гърция! Така се бори мафия

7 Dni Bansko11.12.201710520
Протест Банско (10)

Граждани от Пиринския край излизат на протест срещу Зелената мафия. Протестът ще се проведе на 13 декември, сряда, 18.30 ч., на моста в Симитли, на разклона за Банско, съобщават организаторите от сдружение “Бъдеще за Община Банско”. Ще бъде блокран за известно време и пътя за Гърция. Банскалии са готови да дойдат следващата седмица и да направят същото нещо и в София.

Припомняме, че по същото време в София платените чужди агенти Тома Белев и компания също организират митинг, на който да оправдят грантовете си за милиони. Те смятат, че от мавзолея могат да командват какво да се случва в планината, без да зачита гласа точно на хората живеещи в нея.

Ето какво се казва в призива на пиринци:

“Сдружение “Бъдеще за Община Банско”, подкрепено от още 13 НПО организираме протест срещу зелената екологична мафия, която за пореден път спира развитието на Югозападна България.

Те саботират развитието не само на зимния туризъм, изграждането на автомагистрала “Струма”, но и стотици проекти в цялата страна. Тази атака срещу България прави така наречените “зелени” обикновени родоотстъпници и предатели на националната кауза в полза на други държави.

НИЕ ХОРАТА ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ АПЕЛИРАМЕ КЪМ ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ И БЪЛГАРИ ЗА ПОДКРЕПА, НАЙ-НАКРАЯ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ СПРАВИ С ЛИЦАТА И ОРГАНИЗАЦИИТЕ, КОИТО В УСЛУГА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ЗЛЕПОСТАВЯТ СТРАНАТА НИ И РАБОТЯТ СРЕЩУ НЕЙНОТО РАЗВИТИЕ.

ПОДКРЕПЯЩИ: 1. Българска асоциация на пострадалите при катастрофи 2. Български ловно-рибарски съюз 3. Сдружение „Клъстър зелен транспорт“ 4. ПК „Екогласност“ 5. Федерация на потребителите в България. 6. Българска асоциация за селски и екологичен туризъм /БАСЕТ/ 7. Сдружение „Клъстер уелнес БГ“ 8. Екологично сдружение „Марица 2004“ 9. Български форум за транспортна инфраструктура. 10. Съюз „Интелигентна България“ 11. Балкански център за устойчивост и екоинженеринг. 12. НГК „Природата за хората и регионите“ 13. Сдружение Българска браншова асоциация за пътна безопасност”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *