Само в 7DniBansko.bg

Шофьорът на Доган: Местан е бисексуален, покрихме му дълг от комар към Карамански

7 Dni Bansko21.03.2017430

Бившият шофьор на Ахмед Доган – Ерол Емурла, проговори сензационно в студиото на ПИК TV.

Бях телохранител на Амед Доган до 1998 г., иначе го познавам от основаването на ДПС, разказа Ерол Емурла, който все още е член на партията.

В зората на демокрацията всичко беше много смутно, много тъмно, но нашата партия винаги е била автономна – тоест не се поддаваме на давления на чужди сили отвън. Опити да ни направят васали, зависими от нещо винаги е имало. Идваха емисари, всякакви хора, върна спомените си назад Емурла.

За г-н Местан, който му давате много медийни изяви, мога да кажа много неща. Знам го още от Момчилград – той е зет на един от нашите депутати Хасан Али, който е почтен мъж. Местан плюе от извора, от който е пил вода. Ние го взехме буквално от улицата, обясни Емурла.

Моля за извинение, че ще го кажа, но Местан се издигна покрай жена си. Така израстна в партийната йерархия.

Бяхме на една сбирка в Хасковски минерални бани, когато Доган ми каза да отида да взема Местан. Буквално го изкарах от една дупка в Момчилград. Заради комара беше натрупал дългове в размер на 12 000 марки към групата на Карамански. Ние покрихме тези дългове и го прибрахме в нашата партия, разказа сензационно телохранителят.

Местан няма чест и достойнство като мъж, той избяга в Турското посолство! Много се съмнявам, чее турски шпионин, едва ли тези имперски служби ще заложат на него. Той е марионетка, няма собствено мнение, смята Емурла.

Властта е като опиум – главозамайва. Но идва времето, когато всеки трябва да си заеме мясото. Лъскави обувки, Мерцедеси, хубави секретарки… В момента Местан и Касим Дал искат да ядат с лъвовете, но трябва да си знаят местата, допълни гарда на Доган. Винаги е имало отцепници, инакомислещи, но никога в такава степен, допълни той.

Относно мистериозното самоубийство на Ахмед Емин, Емурла разказа, че двамата му синове и съпругата му не са оставени. Момчетата са стипендианти на партията, учат в чужбина.

Ако аз бях гард на Доган в момента,когато Октай Енимехмедов стреля срещу него, това щеше да му бъде последното действие в живота – казвам ви го съвсем честно. Бях охранител на Доган в най-мутренските времена и не позволих косъм да му падне от главата, разказа  гардът.

И 1000 автобуса да докара, Местан пак няма влезе, категоричен е Емурла. Ще ги сборим Обединените патриоти – те са много комити на едно място, не могат да разделят баницата. Така че ние пак ще сме трета политическа сила, категоричен е човекът на Доган.

Само един чифт от очилата на Местан струва 15 000 лева, телефонът му е за 30 000 евра с камъни “Сваровски”, носи обувки от змийска кожа. Амо кой си ти – магнат с рафинерия ли? А през това време народът буквално опъва уши от глад, продължи разбиващите разкрития за Местан Емурла.

Да не говорим за сексуалната му ориентация – той е бисексуален, всички го знаем, но си мълчим! Той си мисли, че е Зевс, слязъл от Олимп при простосмъртните!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *