Само в 7DniBansko.bg

Е, не! Вижте кой олигарх на руснаците дава тлъста заплата на мъжа на Корнелия Нинова!

7 Dni Bansko21.03.2017330

Корнелия Нинова не е единствената шефка в семейството. Докато тя командори БСП, мъжът й  Димитър Нинов е началник в една от най-богатите родни компании. Съпругът на червената лидерка е на шефска заплата при петролния бос Валентин Златев. Той преуспява във възловата дирекция „Развитие и експлоатация” в лъскавата централна офис сграда на фирмата в София и отговаря за куп тръжни процедури.

Припомняме, че в момента Златев е нещо като назначен от руснаците олигарх в България, защото той движи най-голямата им инвестиция тук – “ЛукОйл”.

Малцина в БСП обаче са наясно с какво точно се занимава житейският другар на председателката им и че е на сладък пост в проспериращата компания. „Винаги го е държала в сянка и сме го виждали само на снимки. Никой не знае с какво се занимава, а тя не коментира нищо за него. Със сина си се хвали, но къде е и с какво се занимава мъжът й, в централата не сме наясно. Дори служебният шофьор, който я вози ежедневно, не е наясно с тази мистерия.

Мнозина подозират, че Нинова умишлено държи мъжа си по-известен като Митко в сянка, за да не изплуват някакви призраци от миналото му, които биха повлияли негативно на политическата й кариера. Съмненията са породени от факта, че той е бил дълги години митничар и е ръководил смени на различни родни граници и е възможно да има от какво да се притеснява.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *