Само в 7DniBansko.bg

Двама работници загинаха в завода на Кирил Домусчиев!

7 Dni Bansko20.03.2017350
Двама мъже са загинали при злополука на територията на завод за медикаменти в Пещера, който е собственост на Кирил Домусчиев, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.
Сигналът за инцидента е подаден към 14 часа в пожарната служба в града от дежурен служител в завода.

По първоначални данни двамата работници изпълнявали дейности по почистване на съоръжение в завода. Веднага са изпратени екипи на пожарната и полицията в Пещера“, обясни говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов, цитиран от “Фокус”.

На мястото ще бъде извършен оглед под ръководството на следовател от Окръжен следствен отдел. В завода са дошли и областният управител Златко Митрев и директорът на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Иван Панайотов.

В завода се извършва ремонт на изливен резервоар. На един от работниците му става лошо. Влиза втори работник да му помогне, но той припада. Третият работник, който е бил дежурен, веднага сигнализира на тел.112. Изваждат хората, но усилията на реаниматорите са без резултат и мъжете умират”, обясни директорът на Инспекцията по труда в Пазарджик Васил Мезов.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...