Само в 7DniBansko.bg

Няма такъв отбор като Банско! Вижте къде отиват напусналите му футболисти

7 Dni Bansko20.03.2017530

Битието на футболистите на „Банско“ явно е нерадостно. Изводът се налага от само себе си, след като в рамките на 2 години почти половин отбор играчи на „козлите“ преждевременно захвърли бутонките и си намери друго препитание.

Последният, рано-рано прекратил кариерата си, бе нападателят Ангел Димитров, който отскоро работи на аерогара София. 21-годишният талант, минал през „Левски“, ЦСКА, „Славия“ и „Локо“ (Сф), реши да се откаже заради тежка контузия. Той пострада на 25 септември, когато при 1:1 с „Царско село“ в 7-ия кръг на Втора лига счупи скулата си. Последва операция и дълго възстановяване.

Преди него през декември на 26 г. с футбола приключи и защитникът Йордан Лечов, който, след като се ожени за приятелката си Райна, не понесе немотията в клуба и реши да издържа семейството си като охрана в ски зоната.

Също през настоящата кампания от стадион „Свети Петър“ след едва 4 мача багажа си събра и 20-годишният му колега от отбраната Християн Василев, изтъквайки като мотив, че отива да учи във Велико Търново.

Към групата на преквалифициралите се частично можем да причислим Васил Туджаров, който през зимната пауза си би камшика към Алпите. След 2 престоя тук за общо 5 сезона и половина използваният напоследък като дефанзивен халф някогашен нападател си намери и работа в Швейцария, и аматьорски тим, където да се състезава за разнообразие.

Фактически за тотална смяна на попрището крак повлече бившият голмайстор на „Банско“ Калоян Стоянов, който през януари 2015 г. отиде да живее при семейството си в Италия и стана строител.

ИЗТОЧНИК: ВЕСТНИК БАНСКО УТРЕ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *