Само в 7DniBansko.bg

Бомба преди вота! Корнелия Нинова е бременна!

7 Dni Bansko19.03.20171113

Корнелия Нинова е бременна! Лидерката на БСП е ползвала метода “ин витро”. Това разкри самата тя. Направи го днес във Фейсбук, което преобърна дневния ред в държавата. Ето какво публикува:

„Да кажем ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Ние искаме държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се борим за това.

Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода. С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и с SMS уволнява, ако имаш мнение. Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство“.

Коалиция АБВ-Д21 ще иска в новия Парламент разследване на „мафиотската касичка“ ПФК Левски

Така, вече е ясно! Нинова е бременна с нещо много гадно, което ще роди, ако спечели изборите. Тъмна Индия е кой и е дал семето за политическото ин витро”, кой е осеменил политическите и яйцеклетки. Но има ли значение? Самият факт, че Нинова си е прибрала обратно тези яйцеклетки и ги отглежда казва всичко.

Дотук с акушеро-гинекологичните отклонения. Да караме по същество. Какво ни каза другарката Нинова?

Идва тя на власт с БСП и слагат точка на Демокрацията! От което следва:

Край с валутния борд!  Който има евра, да си ги тегли и харчи. Защото след Нинова – рубли! Затова и в екипа и е Румен Генчев. Онзи вицепремиер на Жан Виденов, при когото България фалира за кеф на комунистическите мекерета, превърнали се в мултимилионери покрай фалита на банковата система при Гечев.

Край с демокрацията! Всяка линия на поведение, която няма да е успоредна на партийната, се превръща в крива и ще подлежи на наказания. Какви? Питайте синът на началника на фабриката за убийства в Белене – Тома Томов. Нали затова Нинова го спусна с парашут за водач на листа.

Край с Европа! Който ходил до Милано и Мадрид, ходил! От тук нататък максимума е Резово. И то с открит лист. А който иска по-надалеч, да прескача стената. Само да внимава Митьо Гестапото да не го спипа.

Край даже с Гери Никол! “Яката дупара” ще трябва да се превърне в добро комсомолско задниче, което да седи на чина в час по руски език.

Хора, не е смешно, трагично е! Показват ни колко сме тъпи! Набутват ни го в очите, смеят ни се.

Нинова, която покрай разбойническата приватизация стана СлаНинова ни учи кое е добро на демокрацията и кое лошо!? Иска безплатно образование в България, докато плаща милиони да учи сина си в Щатите. Иска безплатно здравеопазване тук, докато от нейната партия ходят да си сменят кръвта в Швейцария за 3 000 евро банката! Иска да върне безплатната сигурност, която ни осигуряваше ДС по съветски тертип. Иска скрити зад безплатното, да не виждаме олигарси като Гергов, Овчаров, самата Нинова.

Това е ужасно. И начинът да го спрем, е като на 26-и накараме Корнелия Нинова да абортира! Вземе ли властта, ще ни спре и Фейсбук. Защото вече няма да и трябва да ни съобщава бременностите си.

 

 

 

3 коментара

 • dinko starkov

  19.03.2017 at 21:57

  Нека сами да си направим извод—

  Reply

 • Атанас Василев

  21.03.2017 at 7:41

  Пфу – не съм аз!

  Reply

 • Курвелия

  26.03.2017 at 4:30

  Кой го лупа тва животно ??????

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *