Само в 7DniBansko.bg

Вехта ли!? Руснаци счупиха всякакви рекорди с Лили Иванова! Извадиха един милион, за да я качат на сцена до…

7 Dni Bansko05.12.201748110
лили иванова
Руски бизнесмени са на път да постигнат сензационна уговорка с примата на родната популярна музика Лили Иванова, твърди „ШОУ”.
Голямата българска звезда се оказа в полезрението на щедри руснаци, чиято фирма от месеци организира грандиозния спектакъл в руската столица за Нова година, а топ-звездите в него имат хонорар от близо един милион лева. Според замисъла, ако получат съгласие от Лили Иванова, руснаците ще качат на една сцена нея и руската музикална легенда Алла Пугачова. А подобна комбинация може да предизвика нищо по-различно от фурор!
Съдействие за връзка с екипа на българската звезда от руска страна направил лично Филип Киркоров, който неведнъж е изнасял фамозни спектакли у нас. Апетити към Лили Иванова имат и от българска страна, разбира се. Само че у нас подобни колосални суми, като един имлион засега звучат нереално.
„Всеки би искал Лили Иванова за 31 декември. Но не всеки може да си я позволи!” споделя служител на една от известните столични фирми – организатори на големи музикални събития у нас. От там издават още, че за да склонят примата да пее на специална новогодишна галавечеря, са готови да изпълнят всяко нейно условие, извън рекордния хонорар, а също и да извадят 50-годишно уиски чиято цена на бутилка възлиза на „скромните” 11 000 долара!