Само в 7DniBansko.bg

Вампирска терапия убива следите от дрога и уиски! Жени Калканджиева си прелива кръв за 15 000 евро преди дългата зима на Банско

7 Dni Bansko04.12.201786870
жени калканджиева

Жени Калканджиева веднъж годишно подмладява тялото си, като влива нова кръв във вените с модерната сред светския елит вампирска терапия, научи HotArena.

Факт е, че напоследък 42-годишната собственичка на модна агенция „Визаж” изглежда доста свежа, въпреки алкохолно-кокаиновите коктейли, които й приписват с нейни приятели. Чрез смяната на кръвта обаче Жени се пречиства от наркотиците и вредните субстанции, отървава се от всякакви болести и буквално тялото й става като на новородено. Клетките се обновяват и по този начин човек не остарява, категорични са е медиците. Кожата на лицето на Жени е като на младо момиче, което все още не е познало лошите страни на живота, писа „Таблоид“.

От години уникалната вампирска терапия е хит сред световния елит, а през последните години на модерната процедура се подлагат и нашенски ВИП-ове. След нея няма и помен от злоупотреба с алкохол, цигари или наркотици. Разбира се, заради цената обикновените простосмъртни няма как да си позволят подмладяващата екстра. Пълна смяна на кръвта в елитна чуждестранна клиника в Европа струва около 15 000 евро, отделно се плаща за престоя и предварителните изследвания.

Чрез преливането на свежи еритроцити, левкоцити и тромбоцити баровците, известни с пороците си, намират начин да намалят вредното въздействие на алкохола и наркотиците, без да се налага да ги спира. Така Калканджиева отново ще може да се отдаде без проблеми на дълга зимна ваканция на Банско, както направи и миналата зима.