Само в 7DniBansko.bg

Коалиция АБВ-Д21 ще иска в новия Парламент разследване на “мафиотската касичка” ПФК Левски

7 Dni Bansko19.03.2017100

Коалицията АБВ – Движение 21 очевидно не само е сигурна, че влиза в Парламента, но вече стяга и първите си ходове там.

7DniBansko.bg научи от хора на коалицията в Пиринско, че тя ще се ангажира доста силно и с битка срещу срастването на мафията със спорта и в частност футбола.

“Защо никой не разследва колко от отпуснатите европейски пари за построяване на спортни обекти бяха пренасочени към пустеещи райони и колко от тях откраднати. Говорим за стотици милиони! Защо отбор като Левски, който е един от двата най-големи в България, е превърнат едва ли не в мафиотска касичка, която, който е на власт изтръсква, а феновете страдат? Изнудват ли властимащите от кръга “КОЙ” определени фирми да спонсорират Левски, откъдето парите се пренасочват към “подизпълнители”? Защо в един наш отбор има заплати от милион евро на година, но това не е отразено в НАП? Излизала ли е въобще фамилия Пеевски от управлението на тотализатора? Защо държавата спонсорира ЧАСТНИ клубове, собственост на бизнесмени с милиарди левове!? Откъде накъде губеща стотици милиони левове всяка година, държавна фирма ще е собственик на елитен футболен отбор?”, са само част от въпросите, които ще залегнат в антимафиотската програма на АБВ-Д21 по отношение на спорта, категорични са от коалицията.

Интересното е, че водач на коалицията в Пиринско е Владимир Елезов, който е известен с болестните си футболни пристрастия.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...