Само в 7DniBansko.bg

Слави Трифонов направи Ванката №1! Даде му часовник за 80 000 лева, за да направи реквизитора нещо, което не е вършил досега

7 Dni Bansko03.12.201742360
ванката

Реквизиторът на Слави Трифонов Иван Атанасов-Ванката най-после получи своите 5 минути слава. Заедно с комика Краси Радков колоритният асистент на Дългия записа песента „Писна ни от овце”, а съвсем логично парчето бе  промотирано в „Шоуто на Слави”.

Заради съмнителните гласови данни на двамата, Краси Радков се изявява с името на екранния животновъд Бай Шиле, а Ванката – като Ванко 2. Част от кадрите във видеоклипа са заснети в овцеферма, столичен мол, където забавният дует вкарва няколко животни, а финалът е пред Народното събрание.
За да подсили лъскавия имидж на Ванката на костюмиран баровец, Слави великодушно му дал да се снима с един от неговите скъпарски часовници.

Преди време Дългия платил космическите 80 000 лв. за родните стандарти сума за тиктакащо бижу от марката „Корум”. Моделът е от лимитираната серия часовници „Адмирал Къп”, а Трифонов чакал повече от месец, за да му доставят тузарското бижу. Тежкарският часовник на Слави е уникалното бижу с 45-милиметров корпус от розово злато, а в него за инкрустирани 29 рубина. Стъклото на корпуса на часовника е от пушен сапфирен кристал, а каишката е от крокодилска кожа. „Много внимавай! Ако удариш или одраскаш часовника хич не ми се мяркай повече!”, предупредил реквизитора си Слави, пише “Уикенд”.