Само в 7DniBansko.bg

Корупция разтърси “Биг Брадър”! Гущеров плащал луди пари, за да лъскат имиджа на Светлана Василева?

7 Dni Bansko02.12.20178710
Светлана Василева
Християн Гущеров е платил 20 000 лв на продуцентите на Биг Брадър, за да може гаджето му – една бивша плейметка, да излезе с чист имидж от шоуто. Такъв слух се носи из светските среди, научи HotArena.
Точно затова “изключително природно интелигентната плеймейтка” до сега е представяна в изцяло положителна светлина. Блондинката разхожда гащи и грим в Къщата и случайно или не, не е никога център на внимание за сценаристите. Мариела Нордел на последните елиминации разкри, че русата се е хвалила как има достъп до договорите на всички участници в шоуто.

След като разкри това Биг Брадър вместо да отрече, реши да се заяжда с Мариела. Това само показва как шоуто е пълен фейк, а продуцентите толкова са закъсали, че се връзват за някой дребен лев, от всеки, който се навие да даде.

През цялото участие на гаджето на Гущеров в предаването досега нито веднъж не беше излъчено тя да говори за него. Това е втората сделка на младежа, за когото се твърди, че няма нито един ден трудов стаж с продуцентите. На плеймейтката категорично е забранено да говори за Гущеров.