Само в 7DniBansko.bg

Партия прати хора да забъркат скандали на срещата на Слави със студенти в Лондон! “Това отива на извращение”, ядоса се Трифонов

7 Dni Bansko27.11.201745220
Слави Трифонов

Слави Трифонов и екипът му се сблъскаха с истинска провокация по време на среща с младите българи в Лондон. Оказа се, че част от присъстващите са пратени от невлязла в Парламента партия, която се притеснява, че появата на Слави в политическия живот ще опоска и без това мижавите и проценти.

 Още в първите минути Слави се обърна към младите студенти с думите: Вие решавате как да продължите живота си. В България е по – различно, но вие го знаете по-добре. Изборът е изцяло ваш, можете да бъдете млади политици, но може да бъдете и млади овчари.

Един от гостите бе седнал до Трифонов и му задаваше въпроси от името на цялата група. След четвъртото питане, Слави се изнерви и посече студента: Ти някакъв ТВ водещ ли си или какво? Защо ти ми задаваш въпроси? Не трябва ли хората срещу мен да ме питат и да задават въпроси. Защо ти? Аз не съм ти дошъл на гости на тебе, ти ми задаваш вече четвърти въпро .

След което размени няколко шеги, за да разчупи иначе нажежената ситуация. Един от студентите реши да хвърли първия камък и се изправи срещу Слави! Той заяви, че системата в България е една и тя не може да се промени, което видимо ядоса Дългия.

След него друг студент, го нападна за мажоритарния вот, като обясни, че хората в България дори не познават личностите в една партия и е по-лесно да гласуват за цялата партия. В пропорционалната система има много по-голяма сила и хората са по-добре представени. “Ти искаш да ми кажеш, че тоя циганин Бат Сали е представител? На кое? Той е влязъл с 800 гласа и не е единствения такъв случай. Вземи ги провери министрите какво са завършили, финансовият е завършил счетоводство в Свищов. Хората на царя бяха по-образовани от сегашните”, отговори един от сценаристите на Слави.

Накрая Трифонов завърши с думите: Наслаждавайте се на свободата си и я използвайте! Този разговор отива към извращение, за това предлагам да спрем до тук. Но все пак си пожела да се види с повечето от студентите още веднъж, явно озъбвайки се на другите, които бяха дошли само и единствено да провокират.