Само в 7DniBansko.bg

На вниманието на зелените терористи в Банско! Човекът, който доведе Меси в Барселона, с много силни думи за курорта

7 Dni Bansko26.11.201712900
меси

Един от най-успелите българи в чужбина – футболният мениджър Лъчезар Танев, взе отношение по необходимостта от втори лифт в Банско. Той намекна, че користни цели са спирали досега изграждането му и разкри как се чувства с гости в курорт №1.

“Най-после е на път да стане факт втория кабинков лифт на Банско! Уникален курорт, на който съм водил много чужденци. Но винаги покрай суперлативите, докато сме на ски пистата, съм се притеснявал от дългото висене на опашката на единствения досега лифт. Цялото удоволствие ставаше заложник на тези опашки. На шега им казвах на гостите: „Сеньорес, заради трафика тук, виното на вечерята ще е от мен!“, разкрива легендата на ЦСКА, който като импресарио доведе заедно със свой колега Лео Меси в Барселона и се грижеше за него в първите му 3 години на “Камп Ноу”.

“А сега наистина сериозно. На срещата миналата седмица между членове на правителството, общината, екологични организации и наемателя на инфраструктурата в Банско се оказа, че екологичен проблем няма. Най-нормалният въпрос е: „Защо толкова години се спираше проекта на втория кабинков лифт?“ И още по-нормалният отговор е: „Явно някой е имал користни интереси това да се случва“, категоричен е Лъчезар Танев.