Само в 7DniBansko.bg

Илияна Раева си пусна снимка от Банско и избухна така, както само една шампионка може

7 Dni Bansko25.11.201739380
илиана раева

Илиана Раева доказа, че големите спортисти се радват на развитието на Банско като световен ски-център. Защото това е един от начините да има и силен спорт в България, да растат здрави млади хора.

Златното момиче качи своя снимка от Банско и изригна по неповторим начин във Фейсбук:

СТРАХОТНА НОВИНА!!!

Браво! ??????

Една новина, която истински ме зарадва!

Най-накрая държавата взе правилното решение и ще разреши пускането на втора кабина на Банско. Това е много добре за развитието на ски спортовете в България. Карането на ски е не само вълнуващо удоволствие, но е и здраве сред природата за децата и всички нас като нация.

Победите на Гришо карат подрастващите да имат идоли и да тренират тенис. Фантастичните победи на “златните момичета” пълнят залите по художествена гимнастика. Титлите на Радослав Янков и Сани Жекова събуждат интереса на децата да карат сноуборд. Спортът е нещо много важно за развитието на подраствищите и изобщо за всички! Спортът е здраве и възпитава, и е пълна противоположност на заниманията с пушене, алкохол и наркотици.

Пътувала съм много по света и съм била очаровано от зимните курорти в държавите. Красивата ни природа изисква да се грижим за нея и да направим същото!

Затова трябва да се продължи политиката в изграждането на спортна инфраструктура.

Това е пътят да се радваме на нови шампиони, да задоволим нуждите на многобройните ски любители и да се гордеем с красиви, модерни и отговарящи на съвременните изисквания курорти!

Браво!