Само в 7DniBansko.bg

Е, не! Марешки издигнал в Пиринско човек, само, защото чука шефката му

7 Dni Bansko17.03.20171050

Не е истина какъв чехлю иска да вкара в парламента подсъдимият за рекет и побой Веселин Марешки на гърба на пиринските избиратели! Никой и никога не си е позволявал подобна гавра с този регион, на който се крепи българщината!

Става дума за поставения на второ място в листата на партията на Марешки в Пиринската листа Иван Стефанов. Единствената заслуга на въпросния мъжага към избираемата му позиция е, че е…мъж на Гергана Стефанова. Това е една от доверените жени на Марешки, която въртят аптечния му бизнес, където той ползва невиждан монопол.

Нещо повече, въпросната г-жа Стефанова е толкова много отворила уста за…, не, не е това за което си мислите, а за власт, че иска да вкара в Народното събрание цялата си рода!

Вижте разкритието на колегите от “Флагман”, което отврати страната с опита на Марешки да вкара в Парламента фамилно-меркантилна партия, гонеща единствено защита на собствените му интереси. А в момента най-големия му интерес е да не влезе в затвора.

Гергана Желязкова Стефанова е водач на листите на партия “ВОЛЯ” в Бургас и Сливен.

За огромно наше учудване обаче в списъците на Движение “ВОЛЯ” в Благоевград и Кърджали открихме съпруга й Иван Стефанов Стефанов, който е на втора избираема позиция.

Майката на Гергана – Калинка Райкова Славова е втора в листата на Движение “ВОЛЯ” във Враца, а баща й Желязко Ганев Славов е водач на листите в Ямбол и Хасково.

Роднинската инвазия обаче не спира дотук. Сестрата на Гергана Стефанова – Деяна Желязкова Славова-Велева е втора в листата на “ВОЛЯ” в Добрич и четвърта в Плевен. Съпругът й пък и зет на Гергана Стефанова – Деян Пенев Велев, е втори в най-желания и оспорван 25 МИР-София и четвърти в Стара Загора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *