Само в 7DniBansko.bg

Владо Каролев побесня и качи видео, от което Бойко Борисов трябва да го хване срам! Вижте какво се случва у нас и какво в Италия

7 Dni Bansko22.11.2017157010
бойко борисов 9

Топфинансистът Владимир Каролев направо избесня от поредното участие на главатаря на зелените рекетьори Тома Белев в няколко телевизионни студия.

Каролев дори качи видео, предназначено до Бойко Борисов, с което просто закопава грантаджийското семейство:

Дали ще доживея, когато някой селски тарикат хранещ се от грантове, явил се на избори в родния си град и взел по-малко гласове от учениците в един клас, заяви в тв ефира, че той не позволявал незнамсикво, журналистът да му каже : Who the fuck is you.

Бахти наглостта псевдозИлена. Не се били съгласили семейство Белеви да се развива ски инфраструктура! Кои сте вие грантаджийски хрантутници та да се съгласявате?

И господин Премиер Борисов, докога ще се вслушвате в хора не инвестирали един лев собствени пари през живота си живеейки от данъците ни? Вижте това видео. Новият лифт и писта на Кронплатц в Италия. Директно изсечена в гората. В Доломитите, огромна част от която е национален парк.

Приятели, разпространете това видео. Да видят повече хора защо Северна Италия е една от най-богатите зони в Европа. Да ви помогна…защото никой не пречи инвеститори спазвайки екологичното законодателство, да развиват туризъм в планините.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *