Само в 7DniBansko.bg

Ти да видиш кой точи лиги по Мария Игнатова! Да смениш Рачков с такава световна звезда си е удар

7 Dni Bansko18.11.201735530
димитър рачков, мария игнатова

Мария Игнатова е станала още по-вървежна след раздялата си с Димитър Рачков.

Чаровната блондинка определено не може да се оплаче от липса на ухажори. Някой от тях са обнадеждени от факта, че сега е свободен електрон и отново с търсене на любовта. А на други въобще не им пуска за любовния статус на Мария и я искат на всяка цена!

Напоследък Игнатова се опитва да теши мъката си и самотата нощем с безкрайни купони до ранни зори. Така преди дни тя е била поканена на ВИП парти на известна марка бижута. По случайност, по това време у нас е и звездата от сериалите “Изгубени” и “Хавай 5-0” Даниел Дей Ким. Актьорът от азиатски произход е в България по работа, но неочаквано е срещнал и любовта.

Присъствали на партито свидетелства, че той цяла вечер не е откъснал поглед от красивата Игнатова. Наблюдавал я как танцува предизвикателно и точел лиги по нея. А преди да си тръгне не се сдържал и й поискал телефонния номер. Обещал, че скоро ще се върне тук и задължително ще се видят. Актьорът вероятно ще поеме филмов ангажимент с Киноцентър Бояна и ще има известно време у нас, за да сваля Мария.

Тя, обаче, не изглеждала особено трогната от интереса към нея. Явно Даниел не е неин тип, а и вече й е дошло до гуша от ухажори. За няколкото месеца, откакто е разделена с Рачков, й приписаха куп авантюри, но сърцето й остава свободно, пише “България днес”.