Само в 7DniBansko.bg

Стана страшно! Легенда на ЦСКА размаза Волгин, дето наплю Григор! А какво го направи Илиана Раева…

7 Dni Bansko17.11.201773270
илиана-раева

Коментарът на нещото Волгин, с който грантовият дърдорко нападна Григор Димитров, не остави безразличен популярният бивш футболист на ЦСКА и националния отбор Лъчезар Танев.

Футболният агент пусна писмо до медиите, в което написа следното
:

“Уважаеми г-н Волгин,

Прочетох Вашия коментар за Григор Димитров и ме обзе страхотно желание да Ви отговоря. Първо, да Ви информирам за обща култура, че в тениса реми няма.

Второ, явно не сте забелязали, че едно от малкото истински неща, които радват българския народ и му дава повод за гордост, са изявите на българските спортисти.

Трето, не само за България, а и за всяка една държава, топ-спортистите са най-добрите посланици. В нашия случай спортисти като Христо Стоичков и Григор Димитров, между многото други, прославят и правят известна нашата малка страна.

Четвърто, не виждам нищо странно идол за една нация да бъде спортист по същия начин както е един артист, писател, учен, журналист (разбира се, тук не става дума за Вас), учител и т.н.

За съжаление във Вашия коментар прозира голяма комплексарщина и наистина нисък интелект. Големите спортисти служат не само на собствената си нация, а и на целия свят като примери за спортсменски дух, дисциплина, отговорност, човечност, обединеност на раси и религии, и какво ли не още.

И за последно ще Ви дам пример с един велик спортист. Преди 8-9 години Институтът по Изследване на Репутацията със седалище в Ню Йорк направи едно обширно проучване в целия свят относно коя личност има най-висок рейтинг на репутация (би трябвало да знаете колко човешки качества, духовни и морални ценности стоят зад тази дума). Тенисистът Роджър Федерер беше класиран на второ място. Пред него беше само Нелсън Мандела ….

С чувство на съжаление към Вас,

Лъчезар ТАНЕВ, бивш национален играч по футбол на България

Говори български, английски, испански, португалски и руски”.

В дискусията задочно се включи и президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която нападна Волгин за думите му.

“Кой си ти бе, Петър Волгин?!
Е, много ме разсмя! Мнооого!
Мишката църка да заглуши Лъва!
Колко трябва да е твоят интелект, за да изръсиш тая простотия за Гришо и големите шампиони на България?!
Даже и само на снимка да видиш Гришо или някой от многото велики спортисти на България, трябва да скачаш и да отдаваш почест!
Карикатура…

Браво, Лъчо!
Обичам те!”, написа Раева във Фейсбук.