Само в 7DniBansko.bg

Преди да гласувате за Марешки, изгледайте този филм! Ужасяващ е!

7 Dni Bansko20.03.20173885

Десетки хиляди българи смятат да гласуват за подсъдимия за рекет и побой варненски олигарх Веселин Марешки. По този начин ще вкарат в Парламента почти всички негови работници, жените им, мъжете им, стринките, бабите и шуранайките. И ще имаме Първа Частна Партия в Народното събрание! Чиято първа задача Марешки вече огласи – държавата да изкупи аптеките му на удачна цена. След това ще и продаде и бензиностанциите и ето ти ги едни 200-300 милиона.

Който гласува за тези хора на Марешки е идиот! Две помакини, роми и любовница (ексклузивни снимки)

Никой обаче не обелва дума за делото срещу Марешки. Което е скандално, защото това дело показва облика на Новия политик – гамен, нагъл, мутра…Вижте филма на Валя Ахчиева, който казва всичко!

5 коментара

 • Mircho Lyungov

  21.03.2017 at 17:05

  МНОГО НАРОД ЩЕ ИЗЛЪЖЕ!

  Reply

 • Иван

  23.03.2017 at 8:44

  Мой близък работеше в негова аптека. Една цяла вечер не ни стигна да ми разказва за измамите, които прати с аптеките си. Само измами и хората склонни към измами са на почит при него. Трябва да сте луди да гласувате за тоя !!!

  Reply

 • Павел

  25.03.2017 at 1:08

  Много извинения Седесарчета…Не минава…Тоя парламент,почивка!

  Reply

 • пламен

  26.03.2017 at 17:18

  Зашто си мислите че другите са различни всички са еднаквисамо че едните си крият керливите ризи по добре от другите а народа е толко заблуден че им вярва трябва да си стъпиме на краката и да не позволяваме да ни обират повече силата е в единството на народа.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *