Само в 7DniBansko.bg

Страхотно! Гледаме Сани Жекова и Радо Янков безплатно на Световната купа в Банско

7 Dni Bansko11.01.2017210

Българска федерация по ски и домакините на световната купа по сноуборд в Банско – “Юлен” пускат свободен вход на трибуните и финалната зона и за трите старта (3-5 февруари).

Всички желаещи да гледат наживо най-атрактивните състезания в сноуборда в България за 2017-а ще могат да се качат в ски зоната само срещу закупен билет за кабинковата въжена линия или валидна лифт карта. За облекчаване на зрителите ще работи и паралелна микробусна линия от Банско до “Бъндеришка поляна”, която ще се ползва безплатно от всички с валидни билети или лифт карти за ски зоната.

Участие в състезанията по паралелен, паралелен гигантски слалом и сноуборд крос ще вземат най-добрите сноубордисти от целия свят. България ще бъде представена от носителя на Световната купа в паралелните дисциплини Радослав Янков и най-добрата ни състезателка при жените Сани Жекова.

Янков, който остана на 0,04 сек от финалите в Бад Гащайн (Австрия) се прибира в България и започва тренировки в Банско. Следващият му старт ще е на 28 януари в Рогла (Слвн).

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *