Само в 7DniBansko.bg

Плевнелиев вече не крие новата си любов! Вижте кое е първото място, където президентът отведе Деси Банова

7 Dni Bansko13.11.201775980
Деси Банова

Красивата синоптичка Деси Банова е откраднала сърцето на президента Росен Плевнелиев.
Русата хубавица и дългогодишна водеща на прогнозата за времето по Нова тв толкова е омаяла бившия държавен глава след развода му със съпругата Юлияна, че той е друг човек.

Красавицата е била на сантиметри от Росен Плевнелиев, далеч по-рано от миналите два месеца, когато започнал романсът им. Преди години красивата Банова взела интервю лично от държавния глава с помощта на китайски оператор. Просто двамата били заедно на събитие в Китай и Деси трябвало да интервюира президента.

Миналата седмица влюбените пък бяха заедно в Лондон, където Плевнелиев участва в международна конференция, като не криеха, че са повече от добри познати, научи “България Днес”.

Че не крият отношенията си на влюбена двойка, разказва и русата красавица. След като се разделила със съпруга си Ивайло, Деси видяла в лицето на прясно разведения Росен Плевнелиев бъдещото си щастие. Бившият държавен глава също призна, че вече не е със съпругата си Юлияна и е в процес на развод, но от решенията на съда стана ясно, че той е разведен още от началото на тази година.

С Деси обаче затоплил отношения в края на лятото.