Само в 7DniBansko.bg

Закривай Нова и bTV! Сринаха Хекимян и Виктор Николаев за безпрецедентен натиск! Фотограф на единия взел пари, за да… мъти яйца

7 Dni Bansko13.11.2017100010
антон хекимян

Топ-финансистът Владимир Каролев направо попиля водещите на сутрешните блокове в двете най-големи частни телевизии, а освен това извади и шокиращи факти за пари, взимани под масата от…фотограф в едната. Причината да ги получи е повече от скандална – участвал в проект на НПО по мътене на яйца на лешояд!

Ето постовете на Владимир Каролев, които взривиха Фейсбук от недоволство към зелените рекетьори и техните протежета в телевизиите:

Доста интересно – протестът на Банско в сутрешния блок на бТВ се отразява с гост Андрей Ковачев. Той банскалия ли е, кмет на Банско ли е, депутат от Благоевградско ли е, оператор на ски зона ли е? Май не само фотографът им Ладислав Цветков е взимал официално пари от зелените НПО-та да мъти яйца на лешояд Изглежда и нагоре по йерархията някой е мътил Току-виж излезе прав Валери Симеонов за някои кадри в тази телевизия…

Гости от зелените набутаха в муцуната на двама топ водещи, че в общия устройствен план на Банско няма проект за втори лифт. А същият втори лифт е в рамките на парк Пирин, който е държавна собственост и по закон няма как да бъде в ОУП на община.

Т.е., лееха се безсрамни лъжи. Както Антон Хекимян, така и Виктор Николаев, са достатъчно грамотни, за да знаят какво е общ устройствен план на община. Защо не контрираха манипулаторите с въпрос?

Журналистиката не би трябвало да е безкритичното продаване на ефир на човека с най-висока оферта, дори и когато тя е част от медийния бизнес. Журналистите не би трябвало да са безкритични статисти, които като гъби поемат лъжите на събеседниците си.

Не знам от какво ги е страх Хекимян и Николаев, но просто това е отвратително и е позор върху тях да бъде оказван толкова брутален натиск.