Само в 7DniBansko.bg

Емилия смени Коко Динев с Краси Радков! Няма да повярвате с какво я впечатли най-много комикът на Слави

7 Dni Bansko13.11.201716860
емилия

Емилия отслабва ударно с диетата на Краси Радков, заменяйки режима си на хранене с този на комика, зарязвайки другия, с който беше привикнала при Коко Динев в “Кошарите”.

Комикът спазва чудодейна диета, резултатите от която са видими за всички зрители на “Шоуто на Слави”. Краси, който бе тръгнал по пътя на Любо Нейков, е стопил гушата си, шкембето му е изчезнало и като цяло изглежда в невероятно добра форма.

Впечатлена от вталяването му, Емилия му е поискала съвет как да се справи с килограмите след раждането си. По време на втората бременност тя качи не малко килца и мечтае да се отърве от тях. Двамата скоро се засекли на участие и Радков я поздравил за бързите резултати. Тя е още в началото на диетата, но промяната вече е видима.

И на това си участие Радков не се раздели с жена си Стаси, която го подкрепяше на сцената с каламбури и закачки. Всъщност именно тя стои в основата на промяната му. Стаси дълги години го молила да промени режима си на хранене и да се погрижи за здравето си.

Покрай стреса и екранните си изяви Радков все предпочитал нещо мазно и пържено. “Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена схема се отървах от високото кръвно и проблемите си”, признава комикът.

След поредното му преяждане жена му го хванала за ръката и го завела на доктор. Който му обяснил, че ако прдължава в същия дух ще се разболее. Направил му схема за хранене, без глад, от която изключил газираното, бирата и алкохола.

Важно е да се знае, че схемата не е по разделното хранене, а по последователното. Сладкишите и въглехидратите трябва да се приемат преди всички останали храни, тъй като ферментират. Месото пък не бива да се комбинира със салата, предават от България днес.