Само в 7DniBansko.bg

София каза “Не” на фалшивия бензин на Марешки! Бензиностанцията пустее (Сензационни снимки)

7 Dni Bansko15.03.20171245

Шумно прокламираната най-голяма бензиностанция на Балканите пустее край София, “радвайки” се от време на време на клиенти от гетото “Люлин”!

В това се убеди екипът на 7DniBansko.bg, който посети преди малко бензиностанцията. На нея имаше точно 5 коли, а малко по-късно като видяха, че снимаме, за масовка и един човек от персонала докара своята. Явно софиянци не са толкова глупави колкото ги мисли Марешки и лесно си отговарят на въпроса какво е общото между киселото мляко за 17 стотинки и евтиния бензин на Марешки. И двете не са това, за което ги продават!

В получената след зареждането бележка пък отсъства…ДДС-то. По този въпрос очаквайте специално разследване, защото 7DniBansko.bg разполага със сензационна информация. Както е известно едно от обвиненията към Марешки е, че точно афера с ДДС му позволява да продава бензин на дъмпингови цени.

Питаме горивата от запечатаната от ДАНС русенска рафинерия “Полисан” ли са, като изразяваме опасения в качествата им. Бензинджията не ни отговаря, само казва: “Ако не ви хресват няма да идвате повече”.

Опитът ни пък да платим с карта на касата бе отклонен с обяснението, че…”това пречи на цената”. Как точно пречи? Може би защото, когато плащаш с карта няма как да се скрият някои неща. Както и да е…

За сметка на това ни изпратиха с подканата да подкрепим Марешки в кандидат-депутатската му кампания. Така сме щели да помогнем на…бензиностанциите му!

5 коментара

 • Участвал в акцията

  15.03.2017 at 21:21

  Който иска зарежда, който иска няма да зарежда.

  Reply

 • Участвал в акцията

  15.03.2017 at 21:23

  Турците са казали- Зорлям гюзели олмаз /Насила хубост не става/

  Reply

  • ГЕОРГИ

   16.03.2017 at 9:43

   ЗорлЕм гюзелиК … За другото си прав.

   Reply

 • зж

  15.03.2017 at 23:46

  мангалите искаш да кажеш

  Reply

 • Беуджан

  16.03.2017 at 6:24

  Научете се да правите разлика между мангали и турци.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *