Само в 7DniBansko.bg

От утре Банско ще е истински Вавилон! Африканци, американци, индийци…

7 Dni Bansko13.03.201790

От утре Банско ще е истински Вавилон! Курорт №1 на Балканите очаква за седми път гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти “Little Miss & Mister Galaxy” 2017 г.

От 14 до 20 март курортният град ще е домакин на събитието, което ще доведе участници от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и, разбира се, от България.

Деца, които обичат страната ни и Банско, ще огласят тесните старинни улички на града с жизнерадостния си смях. Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития -вечер на нациите, интервю с Международното жури, Талант Шоу, модно ревю, среща с кмета, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път ще докоснат снега.

Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международното звездно жури, част от голямото семейство на “Little Miss & Mister Galaxy”.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...