Само в 7DniBansko.bg

БНТ удиви! Половин казастанец ще представя България на “Евровизия”

7 Dni Bansko13.03.2017210

БНТ направи сензационен избор за български представител на конкурса “Евровизия”. Сензационен, защото там ще ни представи наполовина…казахстанец!

Младият музикален идол Кристиан Костов е българският участник, който ще представи страната ни на Евровизия 2017. Той ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев, съобщава БНТ.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 часа българско време на 11 май. Тогава зрителите и журитата на 21 държави ще могат да гласуват за българския представител (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

“Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа 2 дни, преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи. От избраните участници досега, се очертава да съм най-младият, което ми се случва често. Но точно това ме мотивира да покажа, че е важно колко е голямо сърцето, таланта и вдъхновението”, споделя Кристиян Костов.

Той стана втори на последното издание на „Х-фактор”. Тийнейджърът е роден в Москва, където живее със семейството си. Майка му е от Казахстан, а баща му е българин от Ямбол. Срещат се като студенти в руската столица. Кристиан има по-голям брат – Даниел, който е на 22 години, малката му сестра София е на девет.
loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...