Само в 7DniBansko.bg

Бизнесът на Енджи се оказа пълен фарс! Работила като санитарка, а скъпите бижута и дрехи били под наем…

7 Dni Bansko03.11.20179580
енджи касабие

Бляскавата кариера на Енджи Касабие се оказа фарс, зад който прозират редица срамни за високомерната диетоложка факти. Красивата ливанка два пъти довеждала бизнеса си до фалит, като последното й затъване било през миналата година, малко преди да сключи брак на пищна сватба с Мистър Ливан 2014 Рабил ел Зейн.

Първоначално русокосата хубавица отвори ресторант до НДК с пари на баща си, но не й провървя и го затвори. После се загаджи с гръцкия бизнесмен Василис Фурлакис, с когото съвместно направиха клиника за здравословно хранене и отслабване. Именно тогава ливанката се прочу, след като с нейните манджи отслабнаха дузина известни българи като Стефан Данаилов, Азис и Фънки. След като скъса с бившия си любим, двамата разделиха и бизнеса.

Той си пое кетъринг фирмата, а докторката на практика фалира, защото се оказала без прегледи на пациенти, на които да препоръчва здравословното хранене. Именно тогава Енджи останала без пукната пара, а баща й не искал да я вижда повече. Разсърдил й се, защото безразсъдно профукала неговите спестявания, без да проучи хората, с които работи. Цялото семейство на ливанката й обърнало гръб, давали й по 2 лева джобни на ден и й се наложило да си спасява кожата както може.

Понеже не сполучила в търсенето на мастит спонсор, се принудила да си намери нормална работа.

Първоначално я взели да дава нощни дежурства като санитарка в болница. Трудът й се струвал непосилен, а парите – мизерни, затова потърсила вариант да започне на заплата и в аптека. За 6-часов работен ден Касабие си докарвала едва по 280 лева месечно, които също й били крайно недостатъчни да покрие дори разходите си за фризьор.

Благодарение на познати успяла да се намърда и на щат в Медицинския университет, където водела лекции по диетология като асистент. И там обаче не й плащали сумите, които очаквала да прибира, и затънала още повече. За да поддържа високия си стандарт, ливанката вземала пари назаем. Когато осъзнала, че е задлъжняла на десетки хора, се принудила да слезе от скъпата кола и да ползва градския транспорт.

Агонията на свикналата на лукс и разкош докторка продължила няколко месеца, когато изненадващо бизнесът й с диетите се съживил и при нея дошли нови клиенти. Периодът съвпаднал със сватбата й, която беше платена изцяло от нейния баща. Все още обаче Енджи не била финансово стабилна, а съквартирантите й във „ВИП Брадър“ разкриха, че 10-те куфара с маркови тоалети и диамантени бижута, с които прекрачи прага на Къщата, всъщност били взети под наем, а след формàта красавицата щяла да ги върне на бутиците, коментира 1den.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *