Само в 7DniBansko.bg

Жени-ГЕРБ гостуваха на Александър Мацурев в Парламента, той ги изненада и с Цветан Цветанов

7 Dni Bansko02.11.20173460
мацурев

Дамите от Жени-ГЕРБ  в община Банско гостуваха на народния избраник Александър Мацурев в Парламента. Дамите бяха изненадани и със среща с лидера на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов.

“Благодаря на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, на госпожа Цвета Караянчева, заместник-председател на Парламента и колегите депутати от Благоевградска област, отделили от времето си, за да се срещнат с групата на Жени ГЕРБ – Община Банско, която гостува днес в Народното събрание по моя покана. Изказвам своята благодарност и на председателя на Народното събрание господин Димитър Главчев, който прие дамите от Банско в своя кабинет. Удовлетворен съм от приятелския дух по време на разговорите, продиктуван от постигнатите изключителни резултати на организацията на партията в Общината през всичките 10 години, и за които ЖГЕРБ имат голяма заслуга”, сподели Мацурев.

“Радвам се, че гостите се чувстваха добре, и получиха обстойни отговори на въпросите, които ги вълнуваха. Освен актуалната политическа обстановка, дискутирахме предстоящото приемането на Националния бюджет за 2018 година. Коментирахме и важните за обществото ни теми, като здравеопазването и пенсионната система. Особен акцент по време на срещите бе развитието на Банско и региона”, добави още депутатът от Банско.