Само в 7DniBansko.bg

Бойко Борисов не е на себе си от кеф, а никой в държавата не го разбра една седмица! Премиерът черпи за близнаци навсякъде!

7 Dni Bansko01.11.201783670
бойко борисов

Борис и Красимир са най-малките членове на семейството на министър-председателя Бойко Борисов. Те са внуци на сестра му д-р Красимира Иванова – деца на сина ѝ Димитър и снаха ѝ Теди.

Родили са се в навечерието на имения ден на баща си – на 25 октомври, в столичната Първа АГ болница “Света София”, където работи самата д-р Иванова. Сестрата на Бойко Борисов завежда там неонатологията.

“Присъствах на раждането на Краси и Боби. Благодаря за грижите и професионализма на целия екип”, каза пред “24 часа” д-р Иванова. Тя бе в родилната зала и преди години, когато се роди първият ѝ внук – нареченият на татко си Димитър.

Бойко Борисов е кръстник и на него, и на племенника си. Вероятно отговорната роля ще му бъде отредена и за близнаците, след като отраснат.

“Не съм се бъркала в избора на имената. Синът ми каза: “Мамо, и аз ще си имам Краси и Боби, както баба и дядо са си имали Красимира и Бойко”, сподели д-р Иванова. Борис се казва дядото на Бойко Борисов и сестра му – таткото на баща им Методи, и именно на него е кръстен министър-председателят.