Само в 7DniBansko.bg

И щерката на Юлиян Вергов влиза да играе в сериала “Откраднат живот”! Ролята й е доста срамна за 15-годишна тийнейджърка

7 Dni Bansko01.11.20177180
юлиян вергов

Дъщерята на Юлиян Вергов се уреди с роля в сериала „Откраднат живот”. След като сина на Димитър Рачков влезе в образа на Коко  – изоставено дете, което бе осиновено от Марта Вачкова, дойде род на още едно звездно дете да дебютира в сериала.

Алина Вергова влиза в ролята на 15-годишната тийнейджърка Алиша, която ще се окаже ябълка на раздора между Наум Шопов и Луиза Григорова. За участието й в лентата разказа първо Гала, която издаде, че Алина ще бъде специален гост в проекта.

Наследницата на Юлиян Вергов ще постъпи в клиниката като пациент. След като самият актьор влезе в образа на новия директор на болницата – хирургът и анестезиолог доцент Банков, сега зрителите ще имат възможност да видят как си партнира и с дъщеря си.

В миналия сезон Димитър Рачков-младши и баща му имаха възможност да се появят за кратко заедно пред камерите. Интересна подробност е, че малчуганът е и син на главната сценаристка на сериала – Христина Апостолова, която била инициатор на идеята да се включат и деца в поредицата.