Само в 7DniBansko.bg

Съсипани: Христо Иванов е Сульо, а Марешки – Пульо, който иска да назначи роднини в Парламента

7 Dni Bansko12.03.2017140
Едно от знаковите лица в българската политика Емил Кошлуков – създател на СДС, антикомунист, проевропеец, разби на пух и прах бившия правосъден министър и душманин на родния туризъм Христо Иванов и Веселин Марешки, пише “Флагман”.
„Каквито и да са негативите и различията, десният избирател има една мечта – страната ни да върви към Европа, а не към Азия и Русия. Не искаме путиновски и ердогановски модели“, каза Кошлуков. Политикът отбеляза, че СДС последователно следва тази позиция, заради което заслужава похвала.
“Всички опити, като тези на Радан Кънев, на Иво Прокопиев и групата около Христо Иванов са вредни за десницата”, категоричен е Кошлуков.
По думите му тези партии роят десния вот, освобождават огромни буфери, които се заемат от политически проекти на олигарси като „Воля“ на Веселин Марешки“. „Няма как да сложиш зетьове, баджанаци, братовчеди и съпрузи в листата и да не е обидно към избирателя. Подценяваш интелигентността му. Не можеш да си назначиш роднините на работа в парламента. Това е нарушение на демокрацията, безобразие“, каза Кошлуков и отбеляза, че днес в лицето на Реформаторския блок, особено след оттеглянето на Меглена Кунева, виждал най-стойностния политически субект.
“Този човек, който претендира за вашите гласове (Христо Иванов, б.а.), който иска да е алтернатива на СДС, беше министър в два кабинета – един на Плевнелиев, един на Борисов. Два реда не е написал, едно предложения няма в закона! Само крякане и викане. Сякаш има нотариален акт за истината. Онзи ден го слушам: „Само ние имаме смелост да говорим за съдебна реформа“. Но аз ще му отговоря: Ти си сульо, бе. Две години стоя там, почесваше се по брадата и нищо не свърши. Кажи ми какво направи – посочи ми един пример“, емоционално заяви Емил Кошлуков.
loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...