Само в 7DniBansko.bg

Циганин направи дете на непълнолетна! Вкараха го в съда, но няма да повярвате какво му е наказанието в крайна сметка

7 Dni Bansko01.11.201716600
цигани
Млад ром от Лом ще плаща 1000 лева глоба за това, че си е взел непълнолетна булка. Решението е на магистратите от Районния съд в града.
Оказва се, че от края на месец ноември 2015 година до настоящия момент ломчанинът Л.Ц.Л. без да е сключил граждански брак, заживял съпружески с непълнолетната Личка И. Младото семейство си има и дете, което обаче не е припознато от бащата, поради липсата на брак на родителите, пише BulNews.bg.
Напористият Ромео, който е с начално образование и работи като продавач в магазин, все пак не се е отказал от детето и го отглежда с младата майка, въпреки, че е извън закона. Според магистратите деянието е извършено при превес на смекчаващи отговорността обстоятелства, като чисто съдебно минало, липсата на образувани други наказателни производства, както и проявеното критично отношение към извършеното.
Ето защо съдията е признал Л.Л. за виновен, че си е взел за жена непълнолетната Личка. Той е освободен от наказателна отговорност, но му е наложено административно наказание – глоба в полза на държавата в размер на 1000 лева.