Само в 7DniBansko.bg

Мегаскандал за 2 млн. евро! Топ-дами се хванаха за косите, заради Бойко Борисов

7 Dni Bansko12.03.2017600

Словесната война между председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и кандидат-депутатът на БСП Елена Йончева продължава. Този път в защита на бившия премиер изригна неговата пиарка Севделина Арнаудова.

Припомняме, че преди няколко дни лидерът на ГЕРБ обяви публично, че първото му правителство е било принудено да плати милиони за интервютата, които по това време е правила журналистката. Отговорът на Йончева не закъсня. Тя се закани да съди Борисов за думите му, а днес дори призова той да напусне политиката, ако се докаже, че лъже.

За да защити бившия премиер, в спора се включи и Севделина Арнаудова, началник на пресцентъра на ГЕРБ. В социалната мрежа Фейсбук тя написа: “Елена, Елена… питай Станишев, той помни! Хайде със здраве и стига сте се чудили – колко е мъж Бойко Борисов!”

Към думите си Арнаудова прикачи и материал към статия от август 2010 година. В материала е посочено изказване на премиера по това време Бойко Борисов, който твърди, че правителството е отпуснало 2 млн. лева на Националната разузнавателна служба, за да бъдат покрити “едни безобразия във Франция”.

“Ако кажа за какво е, след това главният прокурор ще дойде да ме пита за разкриване на класифицирана информация. Казвам, че е безобразие. Ако иска той (Сергей Станишев – бел.р.) да си каже за какво е, за да го пипнат за още един документ. Това ни струва много пари. Не е виновен шефът на разузнаването (Кирчо Киров, който е от февруари 2003-а начело на НРС – първо като временно изпълняващ, после – за постоянно. Бел.р.)”, информира през 2010 премиерът.

От материала не става ясно за какво точно са похарчени парите тогава, но от написаното от Севделина Арнаудова става ясно, че Елена Йончева е замесена в случая.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *