Само в 7DniBansko.bg

Каква любовна драма! Наш национал заряза гаджето си, не му харесва, че стана треньор в Левски

7 Dni Bansko29.10.201717310
светослав гоцев

Любовна драма с развод по италиански разбуни духовете във волейбола у нас. Националът Светослав Гоцев май се е разделил с гаджето си Роберта Плачи, дъщерята на популярния треньор и бивш селекционер на България Камило Плачи. Връзката им трае повече от година, но според последните слухове двамата са се изпокарали и вече не са заедно.

Оказа се, че ябълката на раздора е новата работа на младата бамбина, която отскоро е физиотерапевт във волейболния „Левски”. Мълвата гласи, че Гоцев пощурял от ревност, понеже гаджето му постоянно ще бъде в чужда мъжка компания. Близки до волейболиста дори подозират, че Роберта е наострила нокти за нов любовник. На кого от по-младите в отбора е хвърлила око италианката засега не се знае, може би защото все още опипва почвата.

Самият Гоцев няма как да е сигурен какви ги върши любимата му, тъй като играе за френския „Тур” на повече от 2000 км от София. Явно съмненията са съсипали отношенията им, за които дори по едно време се говореше, че отиват на годеж, пише “Уикенд”.

Досега двамата някак въртяха любов от разстояние, понеже италианката нямаше професионални ангажименти всеки ден, а само следваше висше образование в НСА. В момента блондинката кара последна година специалност кинезитерапия.

Двамата с Гоцев се запознават още по времето, когато баща й Камило Плачи му беше треньор в националния отбор. Козът на Светльо е, че говори отличен италиански, което му помага при свалката. Между двамата пламват искри, но пътищата им ги разделят. През лятото на 2016 г. обаче съдбата пак ги събира в София, покрай националния отбор, който тренира в столицата. За авантюрата им се знае малко, тъй като и двамата пазят личния си живот от хорските очи. Затова и раздялата им идва като гръм от ясно небе.