Само в 7DniBansko.bg

Защо БТВ лъже за Банско, но никога не споменава Пампорово? Да не е свързано с едни зИлени пари?

7 Dni Bansko10.01.2017370

Снощи във вечерните новини БиТиВито отново с лъжливи послания за ски зона Банско.

1. Според репортерката имало “влошено състояние на услугите според туроператорите”. Но не видяхме ни един туроператор, който да казва това.

2. “Основният разход е картата за лифт” твърди убедено репортерката Жерева. Каня я на уикенд в Банско. Аз ще и платя “основния разход” картата. Тя ще ми плати неосновните разходи за хотел и храна.

3. “Малко след 12 има голяма опашка пред кабинката”. Ами има защото тогава се пускат следобедните карти. Ако беше отишла малко преди 12 нямаше да види опашка.

4. Кафе и капучино били 13 лв в ски зоната според турист. Ами да беше видяла ценоразписа. 9 лв е кафе и капучино. Да не я мързеше толкова журналистката и да беше отишла до някое кафе в ски зоната и да провери. Да, за повечето българи е скъпо 3 лв за кафе. Е и? И в Старбъкс за повечето българи е скъпо кафето.

Но най много кърти с глупостта си сравнението на цената на картите на км лифт, която БТВ 5 пъти показа вчера. Вижте каква е за 5 бг ски зони в графиката.

Моля БиТиВиТу веднага да командирова репортерката Жерева да пита в Коюстендил защо дерат по 6 кожи с тая цена на лифт на км писти 🙂 18 лв на км писта?? Аве кюстендилци вие сърце нямате ли ве 🙂

P.S. А защо БТВ никога не споменава Пампорово и Боровец като коментира зимния туризъм в България? Да не би да е свързано с едни зИлени пари за медийно отразяване? Или с едни зИлени пари, които журналисти от БТВ са вземали за участие в едни зИлени семинари правени с пари на евро и бг данъкоплатците. А да не се окаже, че и редактори и програмни директори в телевизията са захлебвали еко-пари, без да информират зрителите?

Just asking

ВЛАДИМИР КАРОЛЕВ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *