Само в 7DniBansko.bg

Енджи Касабие няма срам! Какъв милионер, баща й работи на столичната улица “Цар Симеон” като…

7 Dni Bansko23.10.201765940
енджи касабие

Енджи Касабие е излъгала зрителите на „ВИП Брадър” не само за възрастта  си, но и за други факти от биографията си. Кратка справка показва, че диетоложката на звездите не е на 28 години, както твърди, а отдавна е минала 30-те. За съжаление, с това измамите на красивата ливанка не свършват.

Оказва се, че Енджи произхожда от скромно семейство, но упорито представя баща си за милионер. Касабие отдавна се хвали, че татко й е заможен фармацевт, но в момента възрастният човек не се занимава нито с фармация, нито с медицина. Наша проверка показва,  че той от години върти малък бизнес с авточасти, а магазинът му е разположен в централните части на столицата – на ул. „Цар Симеон”. Дейността му наистина е печеливша, но пък няма нищо общо с образа, които се опитва да наложи диетоложката, пише “Таблоид”.

„Човекът изкарва добри пари, но не е милионер! Труди се от сутрин до мрак в магазинчето си за авточасти, сменя гуми и масло. Енджи не спира да лъже!”, споделя човек от обкръжението на семейство Касабие.

Ливанката е споделяла, че има силна връзка с баща си и благодарение на него преди години заживяла в България, която днес счита за своя втора родина. Той пристигнал у нас със семейството си по работа, когато тя била само на 5, но  впоследствие  бизнесът му с авточасти потръгнал и всички остани тук. „Аз се чувствам българка. Тук е моята родина!”, обяснява Енджи.

Оказа се, че е мит и прословутото благосъстояние на красавицата. Тя в действителност е правила сериозни пари о бизнеса си, но от години е почти фалирала. Съквартирантите й във „ВИП Брадър” разкриха, че тя е влязла в шоуто с дрехи, взети под наем.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *